Efterlysning – band mellan handleder

Alltså – nu är vi på jakt efter ett sånt där band/gummigrejs som man kan fästa kring barnets handled och så sätter man den andra änden kring den vuxnes. Vi kommer inte att ha nån son kvar innan sommaren är slut om vi inte hittar på nåt.
Han springer iväg hej vilt och det finns ingen hejd. De tre sista dagarna har det eskalerat till galenskap. Om det inte vore för att han försvinner på stora affärer och rejsar iväg likt en arbetsmyra i panik ute på parkeringsplatser och andra farliga ställen så vore det inte så illa. Men han är borta på två sekunder och har ingen som helst tanke på att vi kan tappa bort honom. Idag skulle vi åka hemifrån och vi kom till bilen som var låst. Jag hann inte låsa upp innan han sa snabbt att han skulle till lekparken och att han skulle komma om en stund. Nej, sa jag, kom nu för vi ska åka. Men..ja..jag fick hämta honom i en gunga i lekparken en liten bit bort och han tyckte att han kunde sitta där medan vi var borta. På Bauhaus smet han ut bakvägen och David fick jaga rätt på honom ute på parkeringen. När vi visar oss så springer han iväg skrattandes och det är liksom mindre bra.
Vän av ordning tänker nog att vi glömmer att ropa på honom och be honom stanna kvar. Och att det bara är att tala om vad som gäller. Men nä. Han vet precis och han hör allt vi säger, men det räcker inte för att få stopp på lillkroppen som vill utforska världen och jag vill inte att det ska resultera i att han försvinner. Om två månader åker vi till Hongkong och innan dess hoppas jag att det mattats av eller att vi hittat en bra lösning. Har sett nånstans att det finns såna där band man kan binda ihop föräldrar och barn med men hittar inget när jag googlar.
Kanske är det här över imorgon och han går fint som en tränad polishund när vi går ut? Vore skönt.  😀

Annonser

1 Response to “Efterlysning – band mellan handleder”


  1. 1 Terese juli 24, 2013 kl. 09:28

    Såg på Babyproffsen att det finns ryggsäck med band som föräldrarna kan hålla i. Tänkte inte på vad dem kostade. Hoppas ni hittar det ni är ute efter . Mvh Terese


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Viktminskning

Sedan 6 maj 2012 har jag minskat: 82 kg

Dagar jag kluddat

juli 2013
M T O T F L S
« Maj   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Fixarflickan

Annonser

%d bloggare gillar detta: