Potta

I lördags var jag och Niklas in på Coop i Eskilstuna för att leta efter några fruktstänger som de sålde för ett bra tag sen. Jättebra att ha med sig och jättegoda tyckte Niklas. Men nu verkar de har försvunnit från jordens yta. Eller iaf försvunnit från överallt utom Danmark och dit är det lite långt att åka för lite fruktstänger.
Jag blev grinig. Niklas blev inte alls grinig för han fick en Baby Björn-potta som mamman tröstshoppade istället. Han satte sig i den i kundvagnen och kände sig nog som en kung där han satt. Vi har länge tänkt köpa en potta för det är ju liksom dags, men vi har inte fått tummen ur förrän nu. Ibland är det bra att bli lite sur. 😉

Vi pratade om vad man har pottan till och han provsatt den. Vi såg att han var på väg att bajsa och erbjöd pottan vilket han glatt gick med på. Men vi var för sena. Han förstod nog lite iaf vad den skulle vara till för han brukar sätta sig på den när vi är i badrummet och så säger han ”kissa”.
Imorse när vi varit vakna i några minuter säger han plötsligt ”potta”. Jag frågade honom om han ville kissa i pottan och fick hans sedvanliga ”Jaa–pp” till svar.  Vi gick in i badrummet, tog av blöjan och satte oss och kissade på varsitt håll. Han blev mäkta stolt, torkade sig med papperet jag gav honom och han tittade intresserat på när jag hällde över i toan och gjorde rent. Det där med göra rent snappade han verkligen upp för han såg direkt en möjlighet att använda pottan i sin vattenlek vid tvättstället. Men se där går nånstans min gräns.

Jag tänkte att vi skulle börja lite så smått att använda pottan utan att göra det till ett sånt stort projekt till en början. Vi har inte bråttom och det har inte han heller. Det blir också lättare i sommar när han har mindre kläder. Men det känns iaf som att vi är en liten bit på väg.

Annonser

3 Responses to “Potta”


 1. 1 Linn mars 31, 2012 kl. 09:24

  åh kissade han i den?! 🙂 det har inte elise gjort än. duktigt!

 2. 2 Daniel Velin augusti 24, 2012 kl. 09:20

  Hejsan!
  Hittade av slump ditt inlägg om fruktstänger. Vi på Sinne & Smak har agenturen för Fruktstänger i Sverige sen en liten tid tillbaks. Vi jobbar starkt på att bli godkända leverantörer på Coop men det är en ganska lång process och först vecka 3, 2013 kan det bli aktuellt.

  Riktigt roligt att ni gillar fruktstänger för det gör vi med. Tillsvidare levererar vi till ICA på butiksnivå men hittills med tyngdpunkt på södra Sverige. Under hösten kommer vi att satsa i Stockholmsområdet och i Göteborgsregionen.

  Följ gärna oss på facebook

  alternativt

  http://www.sinneochsmak.se (lanseras tidigast i september)

  Vänliga hälsningar

  Daniel på Sinne & Smak


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Viktminskning

Sedan 6 maj 2012 har jag minskat: 82 kg

Dagar jag kluddat

mars 2012
M T O T F L S
« Feb   Apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Fixarflickan

Annonser

%d bloggare gillar detta: