Ännu en tjuvtitt

Igår morse åkte jag åter igen till Ackis för att göra en tillväxtkontroll.
Den bm jag fick träffa den här gången lyckades inte lika bra med att få till de perfekta bilderna, men enligt de mått hon fick fram så blir födelsevikten 500g större än den som uppmättes förra gången jag var där.
Men som vanligt så är det inga säkra mått. Dels är det svårt att se på mig, och dels så kommer faktor ”längd” in i bilden och den spelar ju också stor roll för vad vikten blir på den lille kraken.
Att det inte är ett litet barn det känner jag nog minsann – tur att det inte verkar vara nån Zlatan, för jag har inga problem med kickar på revben och annat sånt. Skönt.

Idag var jag hos bm för den vanliga veckokollen av blodtrycket och proteiner. Allt såg bra ut.
Frågade varför man remitterat till ännu en tillväxtkoll (den jag var på igår) eftersom det inte stod i journalen och bm som mätte inte heller visste – och läkaren i Enköping hade helt enkelt tyckt att det skulle finnas en till koll innan förlossningen.
Nåja. Nu är den avklarad iaf och jag hoppas slippa besöka Akademiska innan det är dags att åka dit för att få träffa bäbisen på riktigt.

Det finns två vägar vi brukar alternera mellan när vi ska till Uppsala. Den ena är en aning längre och den andra går mer rakt på. Den förstnämnda är en större väg medan den andra går genom skogen och man kommer ganska direkt på sjukhuset.

Men jag vet precis vilken väg vi ska ta när det är dags. Den snabbare vägen har nämligen ett stort minus. Det kan vara broöppning!
Igår när jag skulle hem fick jag vänta där för då hade de broinspektion.

Skulle inte tro att jag har lust att sitta fast vid nån jäkla bro just då, om vi säger så… 😀

Annonser

3 Responses to “Ännu en tjuvtitt”


 1. 1 Linn maj 19, 2010 kl. 14:51

  Åh, har inte sett att du har en blogg! Va kul! 😀 Snart kommer eran lilla också. Ska bli så spännande o se vad det är för en. 🙂 Kram

 2. 2 Carola maj 19, 2010 kl. 22:17

  Annars kan man ju göra som min karl gjorde. Vi har ju bara 3 minuter till lasarettet. Men han tyckte vi skulle åka och köpa snus till honom då lasarettet har slutat sälja tobaks varor. Och jag kan ju säga att den lilla stund han var inne i butiken var nog den längsta i hela mitt liv. Fy fasen när värkarna satte igång. Och så tänkte jag ringa till honom och säga till att han fick strunta i att köpa snus, men då hade han glömt telefon i bilen. Smart kille va…. Han stod inte högt i kurs då. Så mitt tips till dig är, se till att ALLT!!! är packat innan det är dags. Till och med gubbens eventuella behovs saker lär finnas i väskan för annars kanske man får föda på mataffärs parkeringen….

  • 3 Anette maj 20, 2010 kl. 07:16

   Hahaha…ja..skulle David komma på tanken att stanna nånstans längs vägen av nån annan anledning än nån jag bad honom om så vet han vad som skulle hända. 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
Viktminskning

Sedan 6 maj 2012 har jag minskat: 82 kg

Dagar jag kluddat

maj 2010
M T O T F L S
« Apr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Fixarflickan

Annonser

%d bloggare gillar detta: