Torsdag kväll.

Idag har det inte blivit nåt inlägg tidigare för vi var datorlösa på jobbet de 4½ (!!!) första timmarna. Vilket inte är speciellt lämpligt om man ska öppna en telefonväxel. Så där satt vi…och bara väntade på att våra systemtekniker skulle göra sitt jobb. Tänk om man ändå vore liiite synsk – jisses en sån sovmorgon jag skulle ha gett mig själv då! 🙂

Dagen började på jättedåligt hysteriskt dåligt humör. Jag var en riktig plåga för både omvärlden och mig själv. Jag måste verkligen sluta stressa!!
David påminde mig lite via mail om hur jag egentligen vill tänka och fokusera. Så jag lovade att försöka vara lite mindre arg och låta den glada Anette få vara ute och leka lite mer.
Gick direkt från jobbet till min räddare i nöden som hjälper mig att göra mina naglar fina med förstärkningar – idag blev naglarna vackert röda och mungiporna åkte upp på riktigt för första gången på dagen  🙂
Åkte till kören och övade med orkester inför CD-inspelningen vi ska göra nästa helg inför en USA-resa som är planerad till i maj. Men det är inte klart att vi kommer iväg ännu. Men hoppas kan man ju alltid 😀 Vi var i Kalifornien för två år sen på en liten turné och vi planerar en återresa dit. Musiken är skriven av våran körledare och texterna är skrivna av Spoon Jackson som sitter som dömd livstidsfånge i Arnold Schwarzenegger-land. På hans hemsida finns hans historia att läsa och många av hans dikter. På en egen sida står lite om det verk vi framförde på den förra resan och även några ord från vår körledare som besökt Spoon där han sitter.
Nog om detta.

Imorgon är det en ny dag. Helgen är här. Jag känner mig mer nöjd med tillvaron nu än jag gjorde imorse. Vattendrickningen är en total katastrof, däremot. Vatten är det enda jag har svårt att dricka utan att vara törstig. Men jag måste försöka mer.

All kämparglöd till oss alla som håller på med nåt som kräver extra energi…

1 Response to “Torsdag kväll.”


 1. 1 Eva februari 8, 2009 kl. 09:41

  Vatten kan vara svårt att dricka,men jag är ju Vattuman precis som du 😉 och mitt vatten drickande går på rutin,kan inte vara utan mina vattenflaskor.Att dricka vatten ur glas eller mugg,tycker jag smakar huggorm,men jag har hittat de idealiska vattenflaskorna,på Team Sportia!
  Rymmer ½ liter och är Perfekta att hålla i.
  Har testat åtskilliga varianter under åren,men just dessa är sååå goda att dricka ur,låter ju helknäppt,men är så sant!
  Har flera stycken utplacerade i hemmet och jag får nog i mig mellan 3-4 liter om dagen numera.
  Tror de kostar runt 15kr styck..
  Det är värt att försök 🙂
  Uppsök Team Sportia är mitt tips. 😛
  Vita flaskor med svart kork o deras logga på.
  😀 Stoooor kram från mig! 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Viktminskning

Sedan 6 maj 2012 har jag minskat: 82 kg

Dagar jag kluddat

februari 2009
M T O T F L S
« Jan   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Fixarflickan

Annonser

%d bloggare gillar detta: